EUROSTING produce si comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (furtune, racorduri, tevi de refulare) precum si instalatii de stins incendii. Firma noastra asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile de stingatoare si executa lucrari de ignifugare.

Firma noastra a obtinut locul I in topul firmelor pe domeniul servicii generale la nivel judetean in anii 2002 si 2003 si locul I pe domeniul de activitate la nivel national in anul 2003.
Produsele noastre se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial si agricol.
Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei noastre. In domeniul protectiei si stingerii incendiilor, EUROSTING si-a castigat reputatia prin performanta si calitate.

EUROSTING asigura:
1. Intocmirea documentelor de protectie impotriva incendiilor conform prevederilor Normelor Generale de Prevenire si Stingere a Incendiilor si Ordinului 775/1998, astfel:
- intocmirea scenariului de siguranta la foc;
- intocmirea planului de interventie pentru stingerea incendiilor;
- intocmirea planurilor de evacuare in caz de incendiu;
- intocmirea planurilor de depozitare a marfurilor

2. Evaluarea riscului de incendiu;

3. Acordarea de consultanta tehnica in conformitate cu noile acte normative aparute pe linia protectiei impotriva incendiilor;

4. Efectuarea instructajelor cu diferite categorii de salariati, conform Dispozitiilor Generale de Prevenire si Stingere a Incendiilor (D.G.P.S.I. - 002), astfel:
- instructajul introductiv general;
- instructajul la locul de munca;
- instructajul periodic lunar;

5. Intocmirea, in proiect, a deciziilor de autoritate privind protectia impotriva incendiilor, conform Dispozitiilor Generale de Prevenire si Stingere a Incendiilor (D.G.P.S.I. - 005);

6. Constituirea formatiei de pompieri civili.